Dag 6 - Vilodag i ClanwilliamIdag vaknade vi strax efter kl.06.00 av duvorna som kuttrade utanför fönstret. Hur mycket jag än ville kunde jag inte somna om. Istället gick jag upp och skrev texter till bloggen. Jag älskar verkligen att skriva. Det ger mig chans att smälta allt jag är med om och bearbeta mina känslor. Tack till alla ni som läser. Det ger mig mening att veta att jag skriver till någon. Jag tänker som om jag skulle berätta om dagen för er. Det hjälper orden att flöda fritt.


När klockan passerat 07.00 gick jag för att se om killarna hade vaknat. De hade de. Jag fick dem upp ur sängen och ner till frukosten. Vi blev serverad en bastant frukost av färsk ananas och vattenmelon med yoghurt och flingor. Sedan ägg, bacon, hemlagad korv, svamp och tomater. Vi tog en lång frukost och pratade träning och jobb.Idag har vi tvättat kläder, redigerat film och bilder och nu ligger vi vid poolen och solar och badar. Vi laddar batterierna med andra ord :)
Varma Hälsningar/Susanne

Ge ditt omdömmeInte nöjdInte helt nöjdBraUtmärktÄlskar detGe ditt omdömme
Kontakta oss
  • Vit Facebook Ikon
  • Vit Instagram Ikon
FBE-Dark-BG-(RGB) 2.png

© 2020 by URBAN VIKING

PERSONLIG TRÄNING