Skärmavbild 2021-09-11 kl. 11.03_edited.jpg

Välkommen till Urban Viking ULFHEDNAR

För dig som vill testa din totala förmåga och upptäcka din sanna styrka 
ULFHEDNAR

testar dina yttersta gränser både fysiskt och mentalt. Upplevelsen ger dig den unika möjligheten att verkligen möta och lära känna dig själv utanför din komfortzon och växa som individ på en helt ny nivå. 

ULFHEDNAR innebär att

Utmana Dig
Målet är att du ska presenteras inför dina egna förutfattade fysiska, mentala och känslomässiga begränsningar för att kunna bryta igenom dem.

När du genomför Ulfhednar möts du av flertalet hårda fysiska utmaningar och effektiva mentala prövningar.  Utmaningarna varierar på intensitet, längd och stressnivå och är anpassade för den gruppen som genomför eventet. Detta är utmaningen som pressar dig till det du inte trodde var möjligt. Tror du att du är mentalt stark? Nu har du möjligheten att sätta dig själv på prov.
Skärmavbild 2021-09-11 kl. 11.28_edited.jpg
Pressa Dig
Du sitter på en enorm potential som individ, långt bortom de gränserna som du föreställer dig. Det är dessa utvecklingsmöjligheter som Ulfhednar ska tvinga fram. 

Genom hårda umbäranden där du pressar dig hårdare än du trodde var möjligt, det är då du kan bygga mentala muskler och hitta din sanna kapacitet.  Att verkligen spendera tid utanför sin komfortzon är den bästa plattformen för personlig utveckling. Att lära sig att behärska rädsla, trötthet och stress ger en oslagbar känsla av att behärska alla aspekter av livet och bygger ett självförtroende som är med dig även efter eventet. 
Bygga upp Dig
Vi lever i ett konkurrenskraftigt samhälle. Det krävs att vi har god anpassningsförmåga, ett sunt mindset och är känslomässigt motståndskraftiga för att orka med.

Utveckling sker fort och det ställs högre och högre krav på individen. Att genomföra Ulfhednar hjälper dig att hantera livets ökande kravbild. Eventet ger dig perspektiv, insikter om dig själv och en mental tuffhet som inte går att hitta på en annan plats. Med militära fysiska och mentala inslag får du en unik upplevelse som gör dig mer rustad för livet och de utmaningar som samhället kräver av oss idag.
Muddy Golie_edited_edited.jpg
Är UlfhednaR för dig?
Upplev ett skifte i ditt mindset och ditt självförtroende när du blir pressad till din yttersta gräns. 
Är Ulfhednar för vem som helst?
Nej, det är det inte. 

Ulfhednar är för dig som är redo att omfamna en fysiskt hård utmaning, har en vilja att möta sig själv och uppleva vad du är kapabel till. 

Ulfhednars instruktörer kommer under eventet pressa dig fysiskt, mentalt och emotionellt till den gräns där du upptäcker dina styrkor och där dina svagheter avslöjas. Målet är inte en ändlös repetition av svåra utmaningar. Målet är att pressa dig intill din bristningspunkt och ge dig redskap att klara av att möta dessa rädslor och hinder. Detta sker med rätt inställning och ett resistent mindset. Detta är knivsudden av personlig utveckling. 

Fysiska krav: 

     Olika beroende på event. 
     

Medicinska krav: 

     Vid god medicinsk hälsa. 


Karaktärskrav: 

     En god lagkamrat.

     En vilja att genomföra eventet.

    
Dessa krav är varje enskild individ ansvarig för att klara av vid starten av eventet. Misslyckande av detta ger instruktören rätt till att avbryta eventet för den enskilda individen. Företagsevent eller privata sammankomster ställer inte krav till de fysiska kraven, utan endast de krav som ställs kring medicin och karaktär. Dessa event anpassas efter kundens behov och svårighetsgraden bestäms av kunden.  
Skärmavbild 2021-09-17 kl. 16.42_edited.jpg
Vem kan genomföra Ulfhednar?
Är du en privatperson som vill testa dina yttersta gränser och ta din personliga utveckling till en helt ny nivå? Eller är du ledare för en ambitiös arbetsgrupp som söker en unik teambuilding upplevelse? Har du en vän som ska gifta dig som du tror är redo för sin livs hårdaste utmaning? Vi utför Ulfhednar för enskilda individer som möter upp tillsammans med andra framåtsträvande och likasinnade människor. Vi skräddarsyr också Ulfhednar gentemot företagsgrupper, idrottslag eller privata sammankomster.  
För dig som vill testa dina gränser.
Företagsgrupper.
Idrottslag eller föreningar. 
Svensexa eller möhippa. 
Anmäl intresse
Våra Ulfhednar Event
Event
Bjorn
Lagertha
Ivar
Ragnar
Ubbe
Tid
3h
6h
12h
24h
3h - 24h
För vem
Alla
Alla
Alla
Alla
Grupper
Företag eller privata
med godkända fysiska krav
med godkända fysiska krav
med godkända fysiska krav
Fysiska krav
Inga
Läs mer
Löpning: 3km under 15min
Deadlift:: 1 rep 1.0x kroppsvikt

Air Squat: 40 reps på 2 minuter
Dead hang: 45 sekunder
Läs mer
Löpning: 3km under 14min
Deadlift:: 1 rep 1.25x kroppsvikt

Air Squat: 45 reps på 2 minuter
Dead hang: 60 sekunder
Läs mer
Löpning: 3km under 13min
Deadlift:: 1 rep 1.5x kroppsvikt

Air Squat: 50 reps på 2 minuter
Dead hang: 75 sekunder
Varierande
Kundens behov
Skärmavbild 2021-09-11 kl. 11.09_edited.jpg
När?
Datum för 2022 släpps snart. 

Vi genomför flera Ulfhednar event under hela året. Håll utkik på vår facebook-sida när vi lanserar datumen. 

Vill du anmäla en grupp? Ta kontakt och vi hittar ett datum som passar dina önskemål. 
Var?
Platsen för Bjorn, Ladgertha, Ivar och Ragnar kommer snart.
På eventet Ubbe utarbetas en plan som passar ditt behov. Vi kommer dit där du är och utnyttjar din lokalmiljö för att skapa ett unikt event. Detta gäller både i Sverige och Norge. 

 
Image by Ricardo Soria
PNG Transparent_Aurora.png
PNG Transparent_Red.png
Urban Viking
Ett helhetskoncept med effektiva tillvägagångssätt för att förbättra din livskvalitet. 
Håll dig uppdaterad
©2021 Urban Viking Engberg
  • Facebook - Vit Circle
  • YouTube - Vit Circle